Általános áttekintés a Cargill cégről

A Cargill élelmiszer-ipari, mezőgazdasági, pénzügyi és ipari termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik világszerte. Azokkal a gazdálkodókkal, ügyfelekkel, kormányokkal és közösségekkel, akikkel együttműködünk, együtt segítjük az emberiséget minden tudásunkat és közel 150 éves tapasztalatunkat felhasználva. Vállalatunk 150 000 alkalmazottat foglalkoztat 70 országban, akik kötelességüknek érzik, hogy felelős módon nyújtsanak táplálékot a világnak, csökkentsék a környezeti hatásukat és jobbá tegyék a közösségeket, amelyekben élnek és dolgoznak.

A Cargill öt kulcs fontosságú ügyfélkört szolgál ki

At A Glance Thumbnail
English | Magyar
Grain silos

Mezőgazdaság

Gabonafélék, olajos magvak és egyéb termékek felvásárlásával, feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozunk az élelmiszeripar és takarmánygyártás számára. A növénytermesztőket és állattenyésztőket a gazdálkodásban fontos szolgáltatásokkal és termékkel is ellátjuk.

Pork meal in fry pan with sauce

Élelmiszeripar

A cég együttműködik az élelmiszergyárakkal, közélelmezési társaságokkal és az élelmiszerkereskedelmi cégekkel hogy segítséget nyújtson a legjobb minőségű élelmiszer- és ital alapanyagok, hús- és baromfikészítmények, valamint az egészség megőrzésére szolgáló alapanyagok és alapanyag rendszerek előállításában.

Cargill employee in Mexico

Pénzügy

A Cargill kockázatkezelési és pénzügyi megoldásokat kínál a mezőgazdasági, élelmiszeripari, pénzügyi és energetikai területen tevékenykedő ügyfelei számára.

 

Industrial

Ipar

A Cargill az ipari felhasználók számára só-, keményítő- és acéltermékeket szállít. Mezőgazdasági nyersanyagokból előállított és környezeti szempontból fenntartható termékeket fejleszt ki és forgalmaz.


 
 

Pénzügyi helyzet

A 2015-es pénzügyi évben a Cargill $120.4 milliárd USD árbevételt ért el. A folyamatos működésből származó bevétel $1.58 milliárd dollár volt. További információk financal.

Dollár millió20152014*Változás százalékban
Értékesítés és egyéb bevételek$120,393$134,872(11)
Nettó eredmény1.5831.822(13)
Működési cash flow3.8193.7671

 * The May 31, 2014 consolidated financial statements were revised to reflect the correction of an immaterial error in charges related to a Venezuelan currency devaluation that occurred in Cargill’s fiscal 2014 fourth quarter.

AR thumb 80x90

Annual Report (EN)

CR report thumb 80x90

Corporate Responsibility Report (EN)

 

.