A Közösségi Elkötelezettség

A Cargill olyan programok támogatásával segít az életerős és stabil közösségek kialakításában, ahol életünket és munkánkat folytatjuk, amelyek hosszú távú megoldásokat kínálnak a közösségek problémáira, bevonják munkavállalóinkat és a szakértelmükre építenek, valamint lehetőséget nyújtanak a másokkal való együttműködésre. A hároméves átlagon alapuló teljes összevont adózás előtti bevételünk 2%-át olyan programokra fordítjuk, amelyek fejlesztik az élelmezést és az egészséget, az oktatást és a környezettudatosságot. A 2012-es pénzügyi évben a Cargill 57 országban folytatott jótékonykodása elérte a 69,9 millió dollárt. Munkavállalóink, üzletágaink és közösségi partnereink együttesen pozitív és mérhető fejlődéseket érnek el a közösségeinkben.

  • Támogatjuk az éhezés felszámolását, a fejlődő és feltörekvő országokban az egészségvédelmi oktatáshoz való hozzáférést, valamint a fiatalok élelmezését és jólétét szolgáló megoldásokat.
  • Segítjük a Cargill közösségeiben élő hátrányos helyzetű gyermekek oktatáshoz való hozzáférését segítő és a tudományos, technológiai és mérnöki képzést és oktatást biztosító programokat.
  • Támogatjuk a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatokat terjesztő, a környezet megőrzésére oktató és a vizet óvó és a hozzáférhetőségét segítő projekteket.
  • Részesei vagyunk a közösségeinknek. Munkavállalóink több ezer órát dolgoznak önkéntes alapon, és jótékonysági adományaiknak jelentős helyi hatása van.
.