.

Vállalati felelősségvállalás

Miután a Cargill 1865-ben létrejött, működését egy hitvallásra alapozta: „a szavunk kötelez”. Ma, sokoldalú globális vállalatként, melynek kultúrája a bizalomra és a tiszteletre épül, továbbra is ez az elv vezérli a működésünket. Tevékenységeinket az integritás és az elszámoltathatóság jellemzi. Kötelességünknek érezzük felelős módon táplálékot nyújtani a világnak, csökkenteni a környezeti hatásunkat és jobbá tenni a közösségeket, amelyekben élünk és dolgozunk. Mindent megteszünk, hogy globális vezetővé váljunk a népélelmezésben, és felelős módon működjünk a mezőgazdasági, élelmiszer-ipari, ipari és pénzügyi piacainkon.

Világunk összetett kihívások elé néz. Tevékenységeink széles köre és kiterjedtsége páratlan nézőpontot biztosít a számunkra – és a széles látókörrel felelősség is jár. Elkötelezettek vagyunk a világ növekvő népességének élelmezése iránt, miközben megóvjuk a bolygót. Folyamatosan új módokat találunk arra, hogy a gazdák több élelmiszert termelhessenek fenntarthatóbb módon, és egyre hatékonyabb módszereket fejlesztünk ki, hogy a többletet hozó időszakok és helyek feleslegét a hiányt szenvedő időszakokra és helyekre csoportosítsuk át. Tudjuk, hogy munkavállalóink tehetsége és eltökéltsége révén hozzá tudunk járulni, hogy mindenki számára hozzáférhetővé váljon a biztonságos, tápláló és megfizethető élelmiszer.

Arra összpontosítunk, hogy a mai igényeket anélkül elégítsük ki, hogy károsítanánk a világ képességét a jövő generációinak kiszolgálására. A Cargill érdeke túlmutat a beszállítókkal, a partnerekkel és az ellátási lánc más érintettjeivel kapcsolatos műveleteinken. Egy fenntartható ellátási lánc tiszteletben tartja az embereket és az emberi jogokat, biztonságos és egészséges élelmiszert termel, emberségesen bánik az állatokkal, a legjobb és leginkább felelősségteljes mezőgazdasági gyakorlatokat terjeszti, és csökkenti a környezeti hatásokat, ideértve a termőföld védelmét és a szűkös erőforrások megőrzését. Ahhoz, hogy mindezt elérhessük, együttműködés szükséges minden érintett fél között a fejlett és a feltörekvő piacokon. Mérhető fejlődésre törekszünk az ellátási lánc azon problémáival kapcsolatban, amelyeket irányítani és befolyásolni tudunk.

Tudjuk, hogy vállalatként a bővülésre való képességünk azon múlik, miként bánunk az emberekkel, hogyan járulunk hozzá a közösségek fejlődéséhez és milyen színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Munkavállalóink erőfeszítésein keresztül a Cargill nyereségesen és felelős módon képes növekedni, hogy kielégíthesse sokszínű, növekvő és összetett világunk igényeit.

.
.